Ostatnie opinie

  • Ovh.pl: Witam, Ostrzegam wszystkich którzy mają hosting współdzielony i nie daj Boże coś się stanie w piątek. Z...
  • Az.pl: Korzystamy z az.pl od ponad 3 lat do hostowania forum, na którym przebywa 5-15 użytkowników w tym samym...
  • Az.pl: Przez 2 lata miałem hosting, z którego uciekłem z racji nieużyteczności absolutnej w pewnym momencie –...
  • Home.pl: Uwaga oszuści!!!!!! Wydzwaniają do pracownika z niby darmową ofertą a potem przysyłają faktury. Faktury...
  • Home.pl: UWAGA! Firma po kilku latach dobrego funkcjonowania WYŁUDZA pieniądze w postaci dodatkowych opłat ! Za FV...

Reklama

Partnerzy

  • Najlepsze okazje, promocje oraz kody rabatowe z całej Polski.
...dodaj link
Szukaj

1and1.pl

VN:RO [1.9.10_1130]
Opinie i oceny użytkowników na temat firmy 1and1.pl

VN:RO [1.9.10_1130]
Niezawodność Serwerów
Wsparcie Działu Technicznego
Prostota w Użytkowaniu
Stosunek Ceny do Jakości
Ocena końcowa
VN:RO [1.9.10_1130]
1and1.pl 1.6 z 5 bazując na 19 oddanych głosach.

lub

Napisz opinię Subskrybuj RSS Idź do strony


21 opinii dla “1and1.pl”

    • o2xlc says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Tak marnej jakości usług jak w 1and1 to bym się nawet nie spodziewał po hostingu z Allegro. Nasze serwery są regularnie niedostępne, z powodu częstych awarii, które trwają po kilka godzin.

      Dzisiaj jeden z serwerów nie działa już kilka godzin, a na infolinii dostaję informację, że technicy zaczynają pracę o 12. Zdecydowanie odradzam.

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: -1 (from 1 vote)
    • M-73 says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Z DALEKA OD FIRMY 1&1 .OSZUSCI I IGNORANCI!!!! BYLE PODPISAC UMOWE I KASA NA KĄTO A TY SIĘ PROŚ O DOSTĘP DO STRONY!!!JAK SIE ZADZ TO KTO ODBIERZE TO MÓWI CO INNEGO.BANDA ZLODZIEII.

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: -1 (from 1 vote)
    • grzeniek says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      od 3 lat mam pakiet domen w 1and1. Jak to wygląda.

      Dział księgowości i Techniczny są w Niemczech. Jest płatna infolinia, na którą wiele razy zadzwonisz i niewiele załatwisz.

      Rejestracja u mnie trwa ponad 12 dni do kilkudziesięciu dni, w których dostaniesz mnóstwo monitów sugerujących kontakt z płatną infolinią.

      od 2-3 dni po twoim wniosku to czas kiedy dostaniesz fakturę do zapłaty.

      Do tego czasu dostaniesz maile. Które wyjaśnisz z płatną infolinią.

      Po zapłaceniu, czekasz minimum 5 dni na księgowanie u nich, choć wpłatę już mają dawno.

      Do tego czasu dostaniesz maile. Które zniecierpliwiony wyjaśnisz z płatną infolinią.

      Po twojej wpłacie – czekasz ponad 4 dni na akceptację, rejestrację.

      Do tego czasu dostaniesz maile. Które wyjaśnisz z płatną infolinią.

      Po rejestracji enigma.

      Dzwonisz na infolinię by wyjaśnić dlaczego nie masz jeszcze dostępu do domeny którą opłaciłeś 12 dni temu.

      UWAGA! Najważniejsze. Rejestracja, opłaty za infolinię to nic przy tym co się okaże jak rezygnujesz z usług 1and1 Nie zwalniają domen po wygaśnięciu umowy, ani wytransferowaniu, i teraz dopiero masz problem z odzyskaniem swojej domeny. Blokują Twoją domenę, rejestrują albo sprzedają. Jak zarejestrowałeś fajną domenę u naciągaczy 1and1 to masz problem.

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +2 (from 4 votes)
    • moto says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Od 5 dni nie działają mi wszystkie strony na serwerze, wszystkie wskaźniki (ram, cpu itp na zielono, poza disk indoes którego zużycie jest na poziomie 90% – ale to nie powinien być problem bo są to po prostu ograniczenia które nakładają aby użytkownik nie mógł mieć dużej ilości plików, postawienie 1 strony zżera od 5-10%!), dosłowna odpowiedź jaką od nich dostałem:
      informujemy, według wiadomości z działu technicznego, że panel Klienta działa, a serwer jest osiągalny. Serwer odpowiada na ping i można dostać się do Virtuozzo.
      Czyli zasada jak ping dochodzi mamy cie w dupie radź se, pomoc techniczna godna pożałowania

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +1 (from 3 votes)
    • digitalpig says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Nie polecam! Kilkanaście dni czekam aż zostanie zaksięgowana wpłatę za domenę. Za każdym razem kiedy skontaktuje się telefonicznie z pomocą dostaję inne informacje, które są ze sobą sprzeczne!

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +1 (from 1 vote)
    • szuki says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Wszystko dziala tak jak powinno działać – czyli niezawodnie. Jestem zadodolony poniewaz cena do jakosci naprawde jest wysmienita. Hostingu kupowalem jeszcze w promocji 75% (prawie rok temu) i do tej pory nie narzekam. Nigdy nie zdarzyl mi sie jakis wielki “fakap”. Fakt – panel nie kazdemu sie spodoba, ale praktycznie kazy na swoj – wiec trzeba sie przyzwyczaic.

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: -3 (from 3 votes)
    • s.g.s.w@wp.pl says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Fatalna jakość obsługi przez Dział Obsługi Klienta mam zablokowany dostęp do panelu od kilku dni a pracownik 1and1
      pier…. mi przez telefon że mam uzbroić się w cierpliwość ileż można czekać , brak dostępu do poczty miedzy innymi . nie można odczytać zapisanych wiadomości itd .
      Wsparcia z działu technicznego nie ma żadnego taki dział tam nie istnieje są tam pracownicy którzy nie sami nie wiedza po co tam są .Jeden wielki kabaret .
      Odradzam każdemu korzystanie z 1and1 .Jak jest dobrze to jest dobrze jak się sypie to nie ma z kim rozmawiać .Po 2 latach korzystania z 1 and 1 wypowiadam im umowę .
      Pozdrawiam

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +4 (from 8 votes)
    • rodnik says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Syn wziął tam na okres testowy serwer. Działało to całkiem sprawnie, jedynie ale t ona siłę mógłbym się czepić panelu administracyjnego (dość dziwne rozplanowany). Bez problemu z rezygnacją z usługi po okresie testowym, a w międzyczasie z obsługą klienta.

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +2 (from 6 votes)
    • Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Wykupiliśmy w 1&1 serwer VPS i przez jakiś czas było OK, potem zaczął się koszmar !
      1. uwaga – serwer kilka razy na jakiś czas, po prostu przestał działać ? – oczywiście z tego tytułu żadnych przeprosin.
      2. uwaga – płatność można dokonać tylko na podstawie faktury proforma, jak jej Ci nie przyślą, (a tak było u nas, ich e-mail odbił się) to nie możesz zapłacić – efektem czego jest zablokowanie serwera.
      3. uwaga – po zablokowaniu możesz się zalogować ale nic nie możesz zrobić (bo serwer zablokowany), nie ma żadnego linka do płatności. Musiałem prosić o fakturę proforma. Po przysłaniu opłaciłem ją i … żadnej reakcji przez następne trzy dni. Chociaż zaraz przesłałem im potwierdzenie. Kontakt telefoniczny „przykro nam ale nic nie możemy zrobić”

      Piszę to na gorąco, czekając na łaskawe odblokowanie. Krótko mówiąc nigdy więcej 1and1.pl

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +5 (from 7 votes)
    • mkorneluk says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Nasza niewielka firma wykupiła pakiet hostingowy w 1and1.pl pół roku temu. Strona internetowa działa w miarę, choć otwiera się opornie. Skrzynki e-mail pracowników praktycznie nie działają. Wysyłąne wiadomości nie docierają do odbiorców, mimo że są zapisane w zakładce WYSŁANEN. Sesja logowania wygasa przy każdej okazji (próba wysłania wiadomości, dodawanie załącznika, zapisywanie załącznika lub po kilku minutach nie robienia niczego, itp). Niejednokrotnie muszę logować się po 5-10 razy zanim uda mi się wysłać prostą wiadomość z kilkoma załącznikami, tracąc przy tym 15-30 minut. Ze poczty prywatnej GMAIL skuteczność jest 100% i trwa to moment. Skrzynki email działają jak samochód, który gaśnie i nie chce zapalić na każdych światłach. Technicy z 1and1 po wielokrotnym kontakcie z ww. sprawami nie potrafią rozwiązać problemów.

      Pierwszy raz spotykam się z tak beznadziejnymi usługami, które po prostu nie działają. Rezygnujemy z usług tej firmy natychmiast po wygaśnięciu umowy i zapominamy o niej na zawsze. ZDECYDOWANIE ODRADZAM KORZYSTANIA Z USŁUG FIRMY 1and1 !!!

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +6 (from 6 votes)
    • prop says:

      korzystam z 1and1, wiadomo boli mnie ze czas ksiegowania moze wyniesc do 5 dni… i jeszcze kilka rzeczy :), ale to u innych uslugodawcow rowniez spotykane. Mam male spostrzezenie dotyczace niektorych osob korzystajacych z roznych hostingow tzn. nie umieja odnalezc sie w nowych panelach np. 5 lat korzystaja z home a pozniej przenosza sie gdzies indziej i nagle “ale lipny panel nic nie mozna znalezc” mozna tylko trzeba czytac. Kolejne przypadki z ktorymi spotkalem sie u ludzi “webmasterów :D” (ktorzy maja hostingi np. w home.pl) i pinguje port 80 (oczywicie icmp) odpowiada, a strona nie dziala….(dla osob ktore nie wiedza za pomoca icmp nie mozna pingowac portow) – ale slaby hosting (po czym np. sie okazuje ze np. rozszerzenia w index zapomnial dodac) itd. itp. :D – wyraznie widac ze koles nie ma pojecia ale do oceny pierwszy ;)…, na hostingach plik .htaccess to tez niekonczaca sie opowiesc ;DD. Problmem jest rowniez brak umiejetnosci korzystania z pliku php.ini., moge przytoczyc jeszcze wiele takich przpadkow ale szkoda mi slow.

      Ja ogolnie polecam bardzo linuxpl.com korzystam od 2 lat i jestem zadowolony :)

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +1 (from 3 votes)
    • Josoj says:

      KOMPLETNA PORAŻKA – ODRADZAM

      Wykupiłem u nich hosting, a że domenę miałem już zarejestrowaną gdzie indziej została ustawiona jako domena zewnętrzna. Gdy kończył się okres ważności domeny postanowiłem ją przetransferować do 1and1. Okazało się to niemożliwe, gdyż aby przetransferować domenę zewnętrzną trzeba usnąć jej wpis w 1and1. Tylko oni mogą to zrobić. Po tygodniu mailowania i dzwonienia do nich wreszcie wykasowali wpis, ale również usunęli konta emailowe. Dokonałem transferu, ale wtedy wyłączyli hosting, gdyż w “nagrodę” czekali na płatność za domenę. Znowu telefony i emaile, wreszcie przysłali fakturę do opłacenia, po opłaceniu znowu emaile i telefony, ale księgowanie faktury może trwać nawet tydzień. A hosting jest martwy.

      Trwa to już 2 tygodnie, domeny nie ma, hosting nie działa. Każdy konsultant stosuje spychologię, a w końcu przerywa połączenie.

      NIE POLECAM 1and1.
      Kompletnie niekompetentni, lekceważą klientów.

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +3 (from 7 votes)
    • pawkot says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Mój problem z 1and1 zaczął się w momencie rejestracji usługi hostingu i płatności kartą kredytową. Kasa poszła w rączki do rączki. Loguje się i co widzę usługa w trakcie konfiguracji. Dzwonie pytam, miało ruszyć po 24 godzinach, ruszyło po 8 dniach !. W miedzy czasie za sugestią pana z 1and1 założyłem nowa usługę hostingu tym razem płatność przelewem. Usługa działa od reki, skonfigurowałem usługę działa. W między czasie wypowiedziałem pierwszą umowę poprosiłem o zwrot kasy, tu pojawia się kolejny problem. Firma 1and1 zablokowała płatność także dopiero po 3 tygodniach pojawiło się potwierdzenie zaksięgowania płatności na moim koncie, dodam że po reklamacji w banku. Po wysłaniu potwierdzenia do firmy 1and1 dostałem informację że dostane pocztą papierową rezygnację z usługi i dopiero jak wyśle zwrotnie potwierdzenie dostane zwrot kasy – nadal czekam to już 4 tydzień. Za nową usługę zapłaciłem ponownie po 14 dniach od uruchomienia termin 16 dni. Oczywiście wyłączyli mi hosting bez informacji o takim zamiarze. Wysłanie potwierdzeń przelewu nic nie dało. Totalna biurokracja i brak jakichkolwiek pomocy ze strony polskiej placówki. Jedyna odpowiedz to że sprawa została przekazana do innego działu. Uprzejmi do bólu ale co mi z tego. Podsumowując, jak potrzebujecie przenieść szybko hosting to omijacie 1and1 wielkim kołem. Nie polecam. Niestety jestem teraz skazany na rok współpracy. Pozdrawiam

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +1 (from 3 votes)
    • janekbar5 says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Wszystkie negatywne opinie o 1and1 to prawda. Zamówiłem usługę zapłaciłem 5dni mija hostingu brak. Dzwonie codziennie okazuje się że w niemczech jest problem ale nikt nie jest w stanie powiedzieć jak długo to potrwa. Dzwonie do niemiec
      i pytam co jest babka na to proszę poczekać. Czekam i słucham muzyczki dokładnie grubo ponad 30 minut. Straciłem kupe nerwów kasy na telefony.
      Wszystkie negatywne opinie o tej firmie to prawda, nie tylkona polskich forach ale i zagranicznych. Łudziłem się ze mi się uda bo mają fajną oferte niestety lepiej drożej zapłacić aby tylko z dala od 1and1.

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +2 (from 4 votes)
    • bluvatar says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Powiem tak… raz zapłaciłem przelewem za serwer cloud – czekałem 5 – 7 dni aż się uruchomił, no ale wiadomo księgowość a płatność robiłem w piątek bodajże… wisi, przebolałem reszta była super i z supportem nie miałem doczynienia – ale to było rok temu cóż nie wiem jak zwłykłe strony i zwykłe strony.

      Teraz chciałem kolejny serwer i żeby nie było problemów zapłaciłem kartą kredytową i co?
      Czekam nadal minęły 36h od złożenia zamówienia – dostałem fakturę i potwierdzenie płatności a serwer nie aktywny, czemu??? niech się wypowie 1and1

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +1 (from 3 votes)
    • Testo says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Fakty: po założeniu subdomeny, wgraniu instalacji cms-a (wordpress), zmian w pliku config.php i odpaleniu instalacji przez przeglądarkę (przy cenie 0 zł hosting nie przewiduje instalacji przez cpanel lub jakikolwiek panel) otrzymuję informację, “Wygląda na to, że zainstalowano już WordPressa. Aby zainstalować go ponownie proszę najpierw usunąć stare tabele z bazy danych.”. Rzecz w tym, że nie ma żadnych tabel, nie mówiąc już o starych. Po I odpowiedzi, nie wnoszącej nic, moje spostrzeżenia co do zmian w pliku config.php wpisałem wyraźnie, a pracownik po prostu je przepisał do maila, dostałem II odpowiedź. “Szanowny Kliencie,

      dziękujemy za wiadomość.

      Chciałbym na wstępie zaznaczyć, iż nasza usługa hostingowa ogranicza się do udostępnienia konta oraz domeny. Klient planuje, projektuje i administruje konto we własnym zakresie. Nasi pracownicy nie są upoważnieni do dokonywania weryfikacji kodu błędów zainstalowanych aplikacji oraz skryptów na stronach naszych klientów. Za projektowanie stron i programowanie skryptów na swoim koncie odpowiedzialny jest wyłącznie klient.

      Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia.”.

      Moja opinia powyżej wyrażona w gwiazdkach, a Twoja?

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +1 (from 3 votes)
    • vorgon says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Koszmarny panel admina można jeszcze przeboleć jednak ukryte kruczki i limity na koncie “bez limitów” to śmiech na sali. Prowadzenie jakiegokolwiek średniego serwisu na hostingu 1and1 jest utrudnione a wręcz niemożliwe.

      Wsparcie działu technicznego owszem jest. Ale na odpowiedzi należy czekać minimum 5 dni nawet do 2 tygodni. Support telefoniczny? Śmiech na sali. Odbiera totalnie zielona panienka i jedyne co potrafi powiedzieć to “Proszę złożyć pisemną reklamację”

      To jest światowej klasy usługodawca? Śmiem wątpić.

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +2 (from 8 votes)
    • nickname says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Problemy techniczne z wordpressem, spowodowane konfiguracja serwera (brak chęci pomocy z ich strony), helpdesk nie pracuje w weekendy.
      Do napisania opinia zmotywowały mnie problemy z transferem domeny, totalna żenada, miejsce w panelu mówiące o transferze domeny nie działa (opisane w helpie), ale okazuje się, że sprawny formularz z znajduję się pod “zamów domenę”. Próba ustawienia przekierowania dns kończy się błędem serwera (500), a transfer wymaga podpięcia karty kredytowej. SZCZERZE NIE POLECAM.

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +2 (from 10 votes)
    • kimono says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Jestem bardzo rozczarowany usługami potentata skąd inąd 1and 1. Support godny pozałowania, niejasny panel administracyjny, przy transferze domeny pojawiają się problemy z dns-ami. Dziwne zasady przechowywania danych klientów :///

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +2 (from 8 votes)
    • gregor17 says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      Dziś po raz kolejny w ciągu kilku dni poważna awaria serwera (error 500). Dodzwonić się nie da… Jest gorzej niż w darmowym hostingu. Nie polecam!!!!

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: +1 (from 9 votes)
    • bober says:
      Niezawodność Serwerów
      Wsparcie Działu Technicznego
      Prostota w Użytkowaniu
      Stosunek Ceny do Jakości

      niestety jestem bardzo rozczarowany usługami świadczonymi przez tą firmę… Po światowym potentacie spodziewałem się zdecydowanie lepszej jakości usług. A co dostałem? Koszmarny panel admina, ciągłe problemy (głównie “internal server error”) i totalne olewatorstwo na supporcie. Dziękuję, ale dla mnie to za dużo!

      VN:F [1.9.10_1130]
      Rating: 0 (from 10 votes)

Napisz opinię

Musisz być zalogowany aby napisać opinię.